20210223_100450.jpg

WANDAFWERKING

Wandafwerkingen kan op verschillende manieren zoals: Betonlook, decoratieve pleisters, sierpleister, schilderwerk of in natte ruimtes. Van al onze verschillende soorten wandafwerkingen hebben we voorbeelden in onze showroom. Als u een afspraak maakt kunt u altijd vrijblijvend langskomen om informatie of om gewoon even te kijken.

Decoratieve pleisters zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten en effecten zoals: Glanspleister die zorgt voor bepaald soort marmer effect, pleisters met metallic effect, Glitterverf is een dunne saus met een glittertje erin, en een decoratieve matte pleister met een warme uitstraling. 

Sierpleister is een sterke afwerk pleister met een korreleffect. Doormiddel van de grofte van de korrel krijg je iedere keer een andere uitstraling. De korrelgrofte bestaat van 1mm tot 3 mm en is in alle kleuren verkrijgbaar.        

Schilderwerk doen wij als bedrijf niet zelf maar kunnen het u wel aanbieden. Als u het makkelijk vindt om de gehele afwerking door 1 bedrijf te laten doen dan hebben wij een paar professionele connecties waar wij het schilderwerk aan uitbesteden.

Wandafwerking.jpg
IMG-20200924-WA0015.jpg
bij wandafwerking.jpg