top of page
20210223_100450.jpg

WANDAFWERKING

Wandafwerkingen kan op verschillende manieren zoals: Betonlook, decoratieve pleisters, sierpleister, schilderwerk of in natte ruimtes. Van al onze verschillende soorten wandafwerkingen hebben we voorbeelden in onze showroom. Als u een afspraak maakt kunt u altijd vrijblijvend langskomen om informatie of om gewoon even te kijken.

Decoratieve pleisters zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten en effecten zoals: Glanspleister die zorgt voor bepaald soort marmer effect, pleisters met metallic effect, Glitterverf is een dunne saus met een glittertje erin, en een decoratieve matte pleister met een warme uitstraling. 

Sierpleister is een sterke afwerk pleister met een korreleffect. Doormiddel van de grofte van de korrel krijg je iedere keer een andere uitstraling. De korrelgrofte bestaat van 1mm tot 3 mm en is in alle kleuren verkrijgbaar.        

Schilderwerk:

Ons bedrijf heeft 2 vakmannen die u van alle wensen kunnen voorzien. Denk bijvoorbeeld aan: binnen en buiten schilderwerk (kozijnen, ramen, deuren enz.), sauzen van wanden en plafonds,

spuiten van wanden en plafonds,

glasvlies ( scan) of behang plakken. 

bij wandafwerking.jpg
Wandafwerking.jpg
IMG-20200924-WA0015.jpg
bottom of page